<

Edukáció

Mai világunkban gyakran megfeledkezünk a környezetünkről, miközben a gazdasági előnyöket hajszoljuk, ezzel a mértéktelen fogyasztással pedig az élővilágra, köztük saját magunkra is, az emberiségre elviselhetetlen terhet és visszafordíthatatlan kárt rovunk.

Mi azonban reménykedünk, hiszen egyre nagyobb az igény a zöld gondolat által inspirált termékekre és szolgáltatásokra, fenntartható megoldásokra egyaránt. Ez az igény Magyarországon is egyre inkább megfigyelhető és egyre többen váltanak megújuló energia működtetésre, valamint egyre többen az újrahasznosított termékek közül választanak.

Partnerünk, az Optimum Solar Kft. által támogatott Szuperzöld hetente jelentkező műsorának rendszeres szereplői vagyunk. Megjelenéseinkkel segíteni szeretnénk, hogy a köztudatban is elterjedjenek a legfrissebb, környezettudatos eljárások, innovációk, technológiák és fejlesztések. Ez az együttműködés azért olyan fontos számunkra, mert teljes mértékben azonosulni tudunk azzal az értékrenddel, amelyet a műsor közvetít a nézők felé.

A műsor adásaiban bemutatják az egészen egyszerű, hétköznapi életben is könnyen bevezethető praktikákat - a napelemek sokoldalú felhasználásától kezdve egészen az építőiparban megjelenő komplex energetikai rendszerekig.

A REG Zrt.-vel készített videókat visszanézheti, csak kattintson a videók indításáért!

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy ügyfeleinket mindig tájékoztassuk az aktualitásokról, tudásukat szeretnénk bővíteni a napenergia szektor témában. Pusztai Tamás, vezérigazgató szakértőként szólal meg több gazdasági portál (pl. portfolio.hu) cikkében, illetve előadóként vesz részt a nagyobb szakmai konferenciákon.

Aktivitások

A REG Zrt. számára fontos, hogy segítséget tudjon nyújtani szociális szervezetek számára is. 2019 decemberében elindult ezzel kapcsolatosan egy kezdeményezés, a Bátor Tábor Alapítványnak nyújtottunk támogatást. Mivel munkavállalóink is egy értékrendet képviselnek, ezért egy emberként álltak be a kezdeményezés mögé. Célunk, hogy a jövőben egyre több olyan szervezettel működjünk együtt, akikkel megegyezik cégünk hitvallása, filozófiája, hiszen örömmel segítünk a mindennapi élet jobbá tételében.

Kép forrása: www.babafalva.hu

ZÖLD CÉG VAGYUNK!

Büszkék vagyunk arra, hogy munkatársainknak is szívügye a Föld védelme, ezért nemcsak az irodában, hanem a mindennapjaik során is törekednek a fenntartható életvitelre, a környezettudatosságra.

Szabadidejükben is aktívan részt vesznek különböző környezetvédelmi programokon és szelektíven gyűjtik a hulladékot saját otthonukban is.

A telephelyen 100%-ban újrahasznosított papírt, a műanyag poharak és palackok helyett pedig vízszűrő berendezést használunk. Emellett a műanyag zacskót is lecseréltük vászonból készült táskára.

Együtt tehetünk azért, hogy jövőnk fenntartható legyen!